Ce locuri de munca sunt disponibile pentru straini in India?

Ce locuri de munca sunt disponibile pentru straini in India?

Se stie faptul ca in clipa de fata exista un numar foarte mare de cetateni romani plecati in strainatate la munca, acestia fiind raspanditi in toate colturile lumii. Fireste, cei mai multi dintre acestia se afla in Europa.

Multi sunt insa si cei care se gandesc din ce in ce mai serios sa isi incerce norocul pe alte continente, asa ca isi indreapta atentia de exemplu spre agentiile de recrutare care plaseaza muncitori strainatate India. India pare a fi in ultimii ani o tara din ce in ce mai atractiva, motiv pentru care vom discuta in cele ce urmeaza despre posibilitatile de a avea o cariera de succes in aceasta tara.

Cautati cele mai populare locuri de munca in India? Exista o varietate de optiuni populare de locuri de munca disponibile, dar cele mai comune locuri de munca va pot surprinde. Urmatoarele 6 locuri de munca sunt cele mai populare in clipa de fata.

  1. Managerii de vanzari

Managerii de vanzari sunt responsabili de echipele de vanzari. Acesti profesionisti lucreaza adesea in magazine si rolul lor este simplu: sa faca vanzari pentru angajator. Analizand pietele si caile de vanzare actuale este un rol important al unui manager de vanzari. Managerii vor trebui, de asemenea, sa se ocupe de clienti. Profesionistii care au un talent pentru a se ocupa de public de vanzari si care au rabdarea pentru a asculta clientii iritati vor excela in acest domeniu.

  1. Discurs-limbaj patolog

Problemele de vorbire cauzate de leziuni cerebrale, dislexie si dizabilitati de dezvoltare duc adesea la impedimente de vorbire. Atunci cand o persoana are probleme cu discursul, in ciuda motivului, va trebui adesea sa viziteze un patolog de limbaj de vorbire pentru a ajuta la corectarea problemelor legate de vorbire. Multi patologi vor alege sa lucreze doar cu pediatrii sau in anumite grupe de varsta ca specialitate. Discursul in limbaj de vorbire lucreaza in cadrul propriilor clinici sau adesea in spitale sau centre de terapie. Ace

  1. Terapeutii fizici

Rolul unui terapeut fizic este acela de a ajuta pe cei cu probleme ambulatorii si / sau leziuni care nu au posibilitatea sa efectueze rutine de zi cu zi, cum ar fi mersul pe jos, sa se recupereze si sa isi desfasoare activitatea mai bine. Acesti profesionisti lucreaza in cadrul abilitatilor unor clinici medicale private si in cadrul unor spitale.

consultanta Dan Bradu
  1. Servicii medicale si de sanatate

Directorii din domeniul sanatatii au o responsabilitate imensa de a planifica, directiona si furniza solutii de ingrijire a sanatatii pacientilor lor. In ceea ce proveste acest domeniu care se dezvolta rapid, este firesc ca acesti profesionisti ssa fie foarte cautati, iar indienii sa accepte si personal strain. Incepand de la directori medicali, doctori, asistente medicale si infirmiere, toate aceste specialitati se cauta in India, iar locurile de munca sunt bine platite comparativ cu alte joburi din aceasta tara. Acesta este un domeniu care se dezvolta rapid in intreaga lume, cu o rata de crestere de doar 6% in India.

  1. Dezvoltatori web

De la CSS la HTML si PHP la ASP, dezvoltatorii web cu o varietate de aptitudini sunt printre cei mai solicitati profesionisti din lume. Utilizarea din ce in ce mai mare a tehnologiilor Internet si mobile a creat cariera perfecta pentru dezvoltatorii web. Site-urile simple pentru a completa aplicatiile web sunt in cerere mare si asteapta ca un dezvoltator web competent sa-si finalizeze activitatea. In Romania au avut loc selectii de tineri specialisti in IT, pentru a isi desfasura activitatea in India.

  1. Administrator de retea

Administratorii de retea permit ca reteaua de calculatoare sa ruleze fara probleme. Cand exista sute de computere intr-o retea, un administrator trebuie sa se asigure ca toate computerele sunt pe deplin operationale. Chiar si imprimantele si alte dispozitive care se conecteaza la o retea sunt sub controlul administratorului. Un loc de munca stresant, un administrator de sisteme informatice sau un administrator de retea poate castiga destul de multi bani in India, pentru a duce un trai lipsit de griji in aceasta tara.

  1. Translator de limba engleza

La fel ca in alte tari din Asia si nu numai, se cauta translatori de limba engleza, iar aceste locuri de munca sunt foarte bine platite. Se angajeaza translatori in cadrul diferitelor firme si companii multinationale.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de joburi care se pot gasi in India in clipa de fata. Chiar daca exista o foarte mare distanta intre Romania si India, multi romani dornici de aventura, isi indreapta atentia spre firmele care plaseaza forta de munca in India. Unii aleg sa ramana mai mult timp in aceasta tara, in timp ce dorul de casa ii determina pe altii sa se intoarca dupa doar cateva luni bune.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.