Care sunt beneficiile detinerii unui BMW?

Care sunt beneficiile detinerii unui BMW?

A avea o masina buna si a ajunge cu ea la diferitele intalniri de lucru poate fi un plus in plus in imaginea ta personala si profesionala, dar uneori este prea scump, nu numai din cauza economiei, ci si pentru ca nu toata lumea poate repara un BMW.

 De aceea, astazi va voi recomanda piese auto BMW si multe alte marci, de la cel mai bun magazin de profil   iar pentru cei care nu locuiesc in apropiere, va vom spune ca cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa cautati un atelier specializat in orasul vostru si sa nu mai mergeti la ateliere de cartier unde repara tot felul de masini pentru ca nu se ridica la inaltimea sarcinii in majoritatea cazurilor.

Vezi aici

Nu vrem sa spunem prin asta ca acele ateliere de cartier nu-si fac treaba bine pentru ca stim mai multi profesionisti, dar masinile BMW sunt speciale, au ceva care le face diferite si de aceea este bine sa ne bazam doar pe specialisti pentru a diagnostica defectiunile.

A avea un BMW are avantaje si dezavantaje. De exemplu, stim ca intretinerea acestor masini este mult mai scumpa decat cea a altor tipuri de marci, dar cine cumpara un BMW o stie si apreciaza posibilitatile pe care le are si ceea ce ofera, astfel incat se presupune ca are un nivel adecvat pentru a putea corecta problemele care pot aparea. Dar exista multe avantaje care merita.

Pentru inceput este un brand de lux si asa toata lumea ar trebui sa stie asta. Imaginea care este perceputa de oameni care au o masina a acestui brand este a unei persoane bogate si daca nu doriti sa dati acea imagine, este mai bine sa nu cumparati un BMW.

Un alt avantaj este ca brandul are un avantaj competitiv clar, deoarece face o investitie mare, adica oricare dintre modelele sale va avea cea mai moderna tehnologie si cele mai bune inovatii. Pe de alta parte, design-urile lor sunt atat de bune si originale incat primesc imitatori.

Si mai multe avantaje. Avand marci afiliate marcii tale originale in cadrul BMW Group, obtii un plus de flexibilitate in ceea ce priveste modelele si bugetele. In plus, nu trebuie sa uitam ca marcile aderate la grupul BMW au si ele propriul prestigiu, deoarece vorbim despre Rolls Royce si Mini, doua mari alte categorii.

Iar cel mai bun avantaj, cel putin dupa umila noastra parere, nu este altul decat securitatea oferita de toate modelele sale de masini. Este clar ca orice vehicul care intra pe piata respecta reglementarile Uniunii Europene in ceea ce priveste siguranta si sistemele sale, dar BMW merge mult mai departe si daca vorbim despre caroserie va vom spune ca este de pana la 6 ori mai puternic si mai greu decat cel folosit in modelele lor de alte marci, astfel incat in fata unui impact sunteti mult mai sigur in interiorul unui BMW decat in cadrul unui model de la o alta marca auto.

De ce sa cumperi un BMW?

Vrei sa conduci in luxul suprem? Vrei ca oamenii sa-ti observe masina? Masinile de lux sunt simbolul suprem al statutului si, daca sunteti in cautarea unuia, trebuie sa stiti care este cea mai buna marca.

Nimeni nu cumpara o masina de lux din motive utilitare. Exista multe masini de familie fine si accesibile pe piata pentru a servi transportului de la punctul A la punctul B. Cumperi o masina de lux pentru a arata lumii cine esti.

Doriti sa faceti upgrade? Exista multe motive pentru care ar trebui sa cumparati un BMW.

Sa fim realisti. Masinile de lux prezinta cele mai recente si cele mai bune tehnologii auto. Pretul ridicat asociat acestor vehicule inseamna mult mai mult decat statut. Daca aceste masini ar sfarai si nu ar fi friptura, nu ar exista niciun motiv sa cumperi una.

Cu sistemul sau de design, achizitionarea unui BMW nu este doar o achizitie de lux, ci si una constienta de mediu. Sistemul incorporeaza intregul BMW pentru a reduce consumul de combustibil. Aceasta inseamna ca totul, de la greutate, aerodinamica, motor si baterie, contribuie la eficienta consumului de combustibil a unui BMW.

Avand in vedere istoria lunga a inovatiilor BMW, nu exista nicio indoiala ca compania va produce acum unele dintre cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil si cele mai ecologice masini de lux de pe piata. Gandeste-te asa. Cumperi un BMW pentru a salva Pamantul.

Momentul in care conduceti o masina noua de pe lotul dealerului este atunci cand masina dvs. noua scade in valoare. Din acest motiv, oamenii rareori se gandesc la o masina noua ca la o investitie. Mai des, oamenii cumpara o masina noua sau uzata din necesitate.

Daca locuiti intr-o zona rurala sau intr-un oras fara mijloace de transport in comun bune, stiti ca este nevoie de o masina.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.