Cand si de ce se crapa parbrizul unui autoturism BMW?

Cand si de ce se crapa parbrizul unui autoturism BMW?
consultanta Dan Bradu

Masina este una dintre necesitatile de la casa omului, iar din acest motiv fiecare isi va alege o masina care sa faca fata tuturor cerintelor si tuturor nevoilor.

Atunci cand insa vine vorba despre autoturisme, totul este clar: exista BMW si restul pietei. Majoritatea soferilor tineri si-ar dori, iar unii dintre acestia chiar isi permit un model BMW. Cei care detin o asemenea masina sustin ca este o foarte mare diferenta intre senzatia simtita la volanul unui model BMW, in comparatie cu orice alta masina.

In continuare vom prezenta cateva motive datorita carora ar fi indicat sa luati in considerare achizitionarea unui model de la BMW.

kurtmann.ro

Caracteristici de siguranta

BMW-urile sunt cunoscute in mod obisnuit ca fiind o masina de lux, cu multe caracteristici si elemente suplimentare. Cu toate acestea, odata cu aceasta vine si un sentiment de siguranta de lux in interiorul vehiculului. Exista mai multe caracteristici de siguranta in masina in sine care sunt foarte importante si care reduc la minimum impactul unui impact.

Longevitatea si durabilitatea

Unul dintre lucrurile pe care le auzim de cele mai multe ori de la oameni, este modul in care BMW este scump de intretinut. Desi acest lucru este valabil intr-o anumita masura, adevarul este ca, daca va ingrijiti bine masina, cel mai probabil nu veti avea nevoie de o intretinere prea scumpa … cu alte cuvinte, nu conduceti ca un maniac! Sau veti suporta costurile.

Conducand in siguranta, nu numai ca va asigurati siguranta proprie si a altora, dar va mentineti efectiv masina in aceeasi forma, iar durata de viata a masinii va fi una indelungata.

Simbolul de stare

Conducand um model BMW veti iesi in evidenta, si veti fi priviti altfl de catre lume. Aceste masini sunt pentru cei puternici, pentru cei pasionati de masini si pentru cei care isi doresc o masina care sa le ofere placerea de a conduce. In functie de cat de bine va mentineti vehiculul, acesta va va servi bine si lung si nu va pierde considerabil valoarea acestuia.

Acestea sunt cateva motive datorita carora puteti lua in considerare ideea de a cumpara un autoturism BMW. Trebuie insa sa aveti grija de masina si sa va preocupe intretinerea, pentru ca vizitele in service cel mai probabil va vor costa foarte mult, chiar si in ceea ce priveste o reparatie sau o inlocuire parbriz.

Cat despre parbrizele masinilor BMW, din diferite motive acestea se pot crapa foarte rapid. Vom aborda acest subiect foarte pe scurt in continuare.

Schimbari de temperatura – Una dintre cele mai frecvente cauze ale fisurilor de stres se datoreaza modificarilor extreme ale temperaturii. De exemplu, in cazul in careeste o zi extrem de calda, spalarea masinii cu apa rece, poate provoca o fisura de stres. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste folosirea apei calde pentru topirea unui parbriz inghetat.

Schimbari de presiune – Modificarile de presiune, inclusiv presiunea vantului, pot provoca, de asemenea, fisuri de stres. De exemplu, exploziile care au loc chiar si la mare distanta trimit unde de soc care schimba rapid presiunea atmosferica intr-o raza mare din zona de explozie. Masinile care se afla la multi kilometri distanta de explozie pot avea geamuri sau parbrize crapate.

De-asemenea, parbrizele se pot crapa in urma unui contact fizic. Grindina poate provoca craparea parbrizului, iar apoi sa fie necesara inlocuirea sa cu un parbriz nou, de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-bmw.

De-asemenea, pietrele care sunt aruncate de sub rotile masinii din fata daca va deplasati pe un drum pietruit, pot provoca craparea parbrizului.

Slabiciune / defecte structurale – Parbrizele detin un rol foarte important in sistemele de siguranta ale masinii, cum ar fi de exemplu sprijinirea plafonului autoturismului in cazul unui accident de rasturnare. Un alt lucru este sa devieze airbag-urile laterale ale pasagerilor in momentul declansarii acestora ca urmare a unui accident.

Ca atare, pentru instalarea parbrizelor se foloseste un adeziv puternic. Presiunea neuniforma poate cauza fisurii de stres. Defectele de fabricatie pot contribui si ele foarte mult la craparea parbrizului.

De exemplu, in momentul in care sticla este turnata in timpul procesului de fabricatie, “tensiunile reziduale” sunt adesea gasite de-a lungul perimetrului parbrizului. Din acest motiv, marginile parbrizului sunt, de asemenea, cele mai slabe si predispuse la fracturi.

Se poate vedea asadar faptul ca masinile BMW au ceva special, si este rentabil sa va cumparati o astfel de masina in momentul in care intentionati sa inlocuiti vechiul autoturism cu unul mai nou si mai performant.

Este insa foarte important sa aveti mare grija de felul in care va ocupati de intretinerea masinii, pentru ca modelele BMW sunt costisitor de intretinut, iar in cazul in care ajungeti in service, chiar si pentru o problema minora precum repararea unui parbriz putin fisurat, sau in cazul in care aveti nevoie de inlocuirea parbrizului, costurile vor fi destul de mari.

Dar, daca veti avea grija de masina, modelul BMW va va seri cum nu se poate mai bine, iar dvs. veti fi deosebit de multumiti de masina dvs.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.