Cand poate ajunge iPhone XR in service?

Cand poate ajunge iPhone XR in service?

iPhone XR este unul dintre cele mai performante dispozitive iPhone, si foarte multe persoane il considera a fi smartphone-ul perfect. Stiati insa ca pana acum au existat multe cazuri in care aceste telefoane au ajuns intr-un service gsm?

Fireste, dupa cum probabil v-ati dat seama, majoritatea au necesitat o inlocuire display iPhone XR, in conditiile in care telefoanele nu au fost protejate de catre utilizatori. Au existat insa si probleme mai serioase, in care pur si simplu iPhone XR a dezamagit. Continuati sa cititi pana la capat, pentru a afla despre ce este vorba, pentru a stii cum sa remediat problemele daca le veti intalni!

Probleme de identificare a fetei

Daca iPhone XR nu reuseste sa va inregistreze fata atunci cand incercati sa o scanati intr-o camera, asigurati-va ca incaperea este luminata corespunzator. Poate, puteti incerca sa apropiati dispozitivul la nivelul fetei pentru a rezolva problema rapid. Cu toate acestea, problema poate fi ceva mai dificila decat de obicei si este posibil ca o rezolvare rapida sa nu o vindece. Iata ce puteti face cu problemele Face ID:

Adesea, utilizatorii se confrunta cu probleme legate de Face ID dupa finalizarea configuratiei. Daca sunteti una dintre acele victime si va este dificil sa deblocati dispozitivul prin ID-ul fetei, trebuie sa priviti pe ecran in mod activ. Pentru ca functia Face ID sa functioneze corect, trebuie sa acordati dispozitivului o atentie adecvata.

Face ID invata sa va recunoasca fata atunci cand va inregistrati si sa se aclimatizeze, astfel incat acesta nu poate sa functioneze corect daca va schimbati aspectul constant.

In cazul in care solutiile nu reusesc sa vindece problema Face ID, puteti lua legatura cu specialistii dintr-un service gsm, care cu siguranta s-au mai confruntat cu asemenea probleme, si vor gasi cea mai buna solutie.

Probleme Bluetooth

Mai multi utilizatori se confrunta cu probleme in timp ce conecteaza iPhone XR la alte dispozitive Bluetooth si daca sunteti unul dintre ei, iata ce puteti face pentru a rezolva problemele.

  • Puteti vizita la inceput Setarile dispozitivului, apoi Bluetooth.
  • Trebuie sa alegeti problemele de conectivitate care folosesc „i” in cerc
  • Atingeti Uita acest dispozitiv
  • In cele din urma, puteti incerca sa va reconectati dispozitivul Bluetooth pentru a vedea daca functioneaza.

Daca nu reusiti sa conectati dispozitivul cu celelalte dispozitive Bluetooth, puteti incerca urmatoarele.

  • Accesati meniul Setari si General, pentru a atinge Resetare.
  • Apasati pe Resetarea setarilor retelei, care ar putea sa nu permita dispozitivului sa se conecteze la retelele Wi-Fi, deci trebuie sa aveti parola sa va conectati din nou la retea.
  • In cele din urma, incercati sa reconectati dispozitivul cu Wi-Fi pentru a verifica daca problemele mai exista.

De asemenea, puteti incerca sa resetati dispozitivul la defectiunile din fabrica, pentru care trebuie sa urmati acesti pasi.

  • Mergeti la Setari si la General.
  • Atingeti butonul Resetare si atingeti Resetare toate setarile.

In cazul in care incercati toti acesti pasi insa problema privind conexiunea bluetooth persista, nu va ramane altceva de facut decat sa va prezentati cu telefonul intr-un service gsm. Cei mai buni tehnicieni de reparatii smartphone, vor remedia problema intr-un final.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.