HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Briose frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 4 buc ou
  • 100 g unt
  • 250 g miere
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie

Mod de preparare:

Untul se topeste, se separa galbenusurile de albusuri, iar acestea din urma se bat spuma. Peste untul topit se adauga mierea, galbenusurile, esenta de vanilie si se amesteca bine. Se incorporeaza treptat faina proaspat cernuta dupa care se pun si albusurile spuma treptat, incorporandu-le putin cate putin. Formele de prajituri se tapeteaza bine cu unt, se umplu cu compozitie si se lasa la cuptor la foc mic.

Briose

2 cani de faina, 1 cana de zahar, o jumatate de lingurita de sare, 1 pliculet de praf de copt, 1 pliculet de zahar vanilat, 1 cana de lapte sau iaurt, 2 oua mari, ulei pentru tapetat tava, hartie de copt pentru briose.

Bateti albusurile si apoi amestecati restul componentele pana la omogenizare. Ungeti tava cu ulei si tapetati-o. Adaugati hartia de copt in adanciturile tavii si apoi turnati compozitia. Cuptorul trebuie in prealabil incins.Briosele trebuie lasate la copt pentru aproximativ 25 minute (pana se rumenesc). Odata scoase de la cuptor trebuie lasate cateva minute sa se raceasca pana sa incercati sa le scoateti din tava. Puteti presara zahar pudra peste ele, fulgi de ciocolata, sau alte decoratiuni.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Madeleine

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pui tanar

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.