HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Bomboane din fondant cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 60-70 visine din visinata,
  • 200 g glazura de cacao sau serbet.

Mod de preparare:

Visinele se scot din visinata cu o zi inainte si se pun pe un servetel de hirtie sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita de 1 l care se asaza pe un vas cu apa calda (nu fierbinte). Se amesteca cu o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca este prea viscos, se adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea subtire, ci sa ramina pe visina in strat de cca 3 mm sau chiar mai gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se aseaza pe un platou sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu citeva picaturi de vopsea vegetala si aroma cu citeva picaturi de esenta de lamiie, portocala, fistic, sau trandafiri cu care se amesteca, in timp ce se incalzeste pe apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de cacao, trecindu-le prin aceasta glazura. Se pastreaza in cutie, in straturi suprapuse, cu pergament intre ele.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Bomboane din biscuiti cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Caltabos

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.