HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc

Cotlet de porc cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper. Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Coasta de porc umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g coasta proaspata, 1/2 kg mere, cimbru, sare, piper, 3-4 boabe ienibahar, 1/2 pahar vin, 1 lingurita faina. Mod de preparare: Se alege o coasta mai mult lunga…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Toba

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un stomac de porc, 1 kg de carne de la git, limba, doua picioare si urechile porcului, 1/2 kg de ficat, 250 g slanina, sare, piper boabe, o foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: foi de varza, carne de vaca si carne de porc, piine, lapte, sare, piper, ceapa, unt, patrunjel, marar, 2 oua. Preparare: Se oparesc foile de varza proaspata cu bors.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale in foi de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg de carne de porc, doi cartofi, doua cepe mari, o ceasca de orez, o lingura de bulion, o lingura de untura, doua verze mijlocii, sare, piper macinat,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale in foi de varza sau de vita de vie

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Prepararea foilor: Indiferent daca se folosesc foi de varza acra sau cruda, se opteaza pentru cele mai subtiri, cu nervuri cit mai mici ca sa fie usor de impachetat. Nervura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale de varza acra

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 varza mare acra, 1 kg carne porc, 80 g slanina proaspata, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1-2 oua, 4 linguri orez spalat, piper macinat si boabe, sare, unsoare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale batrinesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg de carne de porc fara os, o ceasca de orez sau pasat, sare, trei cepe, 3 linguri de untura de porc, o varza murata, 300 g de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Purcel de lapte

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un purcel de lapte, faina de porumb sau saciz, untdelemn, rom. Preparare: Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Jambon fiert in vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pulpa din spate, boabe de piper, boabe de ienibahar, o foaie de dafin, o capatina de usturoi, 3 l de vin alb. Preparare: Pulpa se curata de os, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu ciuperci, lamiie si smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg. creier, 1 kg. ciuperci, 75 gr. unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, 1 ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper. Preparare: Se tine creierul in apa rece 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate la 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smintina, lamiie, sare. Preparare: Slanina, taiata marunt,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.