HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc

Mamaliga prajita cu slaninuta si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): sare, 40 g unt, 250 g malai, 50 g bacon, 2 cepe mici (arpagic), 2 catei de usturoi, 1 crenguta rozmarin (circa 20 cm), 300 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Galeta de cartofi cu slaninuta afumata

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 1,2 kg cartofi lunguieti (nesfaramiciosi), 200 g slaninuta afumata (bacon) taiata felii subtiri, 150 g cascaval ras, 60 g unt, 2 fire ceapa verde (coditele), sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Sarmale in foi de varza acra cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: varza acra cca 1,5 kg, 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de porc afumata, 50-100 g orez, 100 g ceapa, piper, ienibahar, suc de rosii (100 ml),…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca de varza acra, fiarta in oala sub presiune

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 1/2 kg varza acra, 1/2 kg carne de porc, oaie, vita sau de pasare grasa, 100 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 g orez, o foaie de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca cu orez si legume fierte

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 kg legume, 300-400 g carne de porc slaba, de vitel sau piept de pasare, 100 g orez, 100 g ceapa, 250 ml smintina, 50 g unt sau untdelemn,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: spetele (pulpele din fata) de porc, burta (bletul), ceafa de minzat, sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Cirnatii se prepara in mod obisnuit numai din carne de porc. Aceasta…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftele marinate

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/4 carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn, marar, piper, ienibahar, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Vinete umplute cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 150 g carne frageda de porc, o felie subtire de franzela, un ou, 20 g faina, piper, sare, ceapa, 4 vinete de cca. 1/4 kg fiecare, 1/4 l suc…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ardei umpluti cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 6-8 ardei de marime mijlocie, 1/2 kg rosii, patrunjel, o frunza de telina, 30 g faina, untdelemn, 400 g carne de porc, 60-100 g orez, sare, piper, 100-200 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/4 kg carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3-4 catei de usturoi, un ou, piper, patrunjel sau marar, untdelemn, sare fina. Mod de preparare: Carnea se trece de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cirnati de porc cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente: 500 g cirnati afumati, 1 lingura de untura, 2 linguri de bulion. Mod de preparare: Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Bulete de carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente: pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei (6 linguri), migdale (1 lingurita), orez (250 g). Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 9 10 11 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.