HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut pentru zile festive

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui, 150 gr carne tocata, 100 gr morcov, 50 gr mazare, praz, 1 ou, 1 legatura patrunjel, 2 felii costita, sare, piper, 2 catei usturoi. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sparanghel

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui de un kg, 400 gr sparanghel din conserva, 3 linguri margarina, 2 linguri pesmet alb, 100 gr costita afumata taiata cuburi mici, sare, piper. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: pui mare (1), unt (100 g), ceapa (3), catei de usturoi (2), supa (1 l), sare, piper, sofran (1 lingurita), coriandru (1 lingurita), faina (2 linguri), lamiie (1). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: peste (10 felii), otet (2 linguri), slanina (50 g), ceapa (1), mere (5), smintina (1 pahar). Mod de preparare: Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pasta de peste (sudul Frantei)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 100 gr masline negre fara samburi, 150 gr capere, 2 cutii sardele in ulei, 1 cutie ton in ulei, 1 lamaie, putin ulei (masline), piper. Mod de preparare: Cu…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: diverse legume. Mod de preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Legume cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui cca 1 kg, 150 gr morcov, 150 gr telina, 300 gr ciuperci, 150 gr costita afumata, 1 lingurita boia, 2 cepe, 3 linguri smantana, 200 gr cartofi,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Galuste de carne cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 150 gr carne tocata, 1 ou, 1 praf de sare, 2 linguri ceapa tocata, 1 lingura ulei, piper, 2 cepe rosii, 1 lingura unt, 200 gr rosii, 150 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de peste cu ciuperci si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 8 felii de peste alb, 500 gr ciuperci, 200 gr smantana, 1 lingura sos soia, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, piper. Mod de preparare: Pestele se condimenteaza…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 51 52 53 54 55 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.