HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Inghetata

Parfait Nescafe

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 1 lingura Nescafe, 1 lingura lapte praf, 1 lingura zahar, 1 lingura apa, 400 gr. frisca Preparare: Se dizolva zaharul in apa, se adauga laptele praf si nescafe-ul, se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Paleuri cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 3 oua, 300g. zahar, 300g. margarina, 300g. faina, un pumn de stafide, zahar vanilat, esenta de rom Preparare: Se freaca zaharul cu margarina pana ce aluatul devine cremos, se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Orient Express

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 1 pahar iaurt natural (200gr.), 1/2 pahar ulei, 2 pahare zahar, 3,4 linguri cu virf cu smintina, 3 oua, 3 pahare faina, 1 1/2 pachetel de praf de copt,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Orez á la Malta

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente pentru 6 persoane: 2 dl orez (1 dl orez = 75 g), 4 dl apa si putina sare, 1 lingura unt, 5 dl lapte, 1 bucatica coaja de scortisoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza cu ton

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2010
Ingrediente pentru 2 portii: 2 pachetele de pizza (proaspata) de circa 230g fiecare, 1/2 conserva de pulpa de rosii (100g), sare, piper, 1/2 lingurita de maghiran uscat (Oregano), 1 ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui picant cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
500 g piept de pui taiat bucati de 2-3 cm, se pun in ulei de masline incins, pentru 5 minute. Se adauga o lingurita de pasta de trufe si o…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Ingrediente: 800 g dovlecei fragezi cu floare, 120 g unt, sare, marar sau frunza de patrunjel tocata fin. Mod de preparare: Se curata si se spala dovleceii. Se pune la…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu praz

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti cu lapte, 1 fir de praz, 6 felii de paine, 1 lingura branza rasa, sare. Se pregatesc ochiuri rominesti. Pe…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 1/2 l lapte, 3 linguri branza rasa, sare. Se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
De obicei se socotesc 2 oua de persoana. Se pune apa la fiert, fara sare, intr-o cratita cu peretii scunzi. Cratita trebuie sa fie destul de mare, pentru ca ouale…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de oua

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1/2 l lapte, 2 albusuri, sare, 1 praf de piper, 1 lingura branza rasa. Se fierb ouale jumatate tari si se asaza…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1,500 kg spanac, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 6 felii de paine, sare. Se pregateste piureul de spanac. Separat se prajesc in unt feliile de paine. Se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 43 44 45 46 47 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.