HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Ingrediente: 1 pui de 1 kg., 100 g. de orez, 2 oua, pipota si ficatul de la pui (sau mai multe), ceapa, piper, patrunjel, marar, sare. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Ingrediente: 3 felii costita afumata taiate marunt, 6 felii piine fara coaja, 3 cepe verzi tocate marunt, 2 linguri nuca zdrobita, 2 lingurite stafide, 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Ingrediente: 1 pui mai maricel (1,8 kg), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi (eventual rosii), 2 dovlecei, 200 g rosii mici.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Ingrediente: 1 pui, 1 lingura unt sau untura. Mod de preparare: La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • March 5, 2014
Ingrediente: 1 pui de 1 kg, 50 g de unt, 3-4 linguri de ulei, 1 ceapa, 1 lamiie, sare, piper, 350-400 g de vinete, conservate in congelator. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos ca la Buzau

  • Eduard Nedelcu
  • March 5, 2014
Ingrediente: 2 pui potriviti, 150 g de unt, 4 rosii mari, o capatina de usturoi, sare, piper, ½ l de vin alb. Mod de preparare: Se taie puii in bucati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • March 4, 2014
Ingrediente: 1 pui mai mare, 1 kg. de mazare, 2-3 cepe, 4-5 rosii, 5 linguri de ulei, o lingurita de faina, o lingurita de zahar, marar verde, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • March 4, 2014
Ingrediente: 2 buc. pulpe pui, 100g ulei, faina 200g, 1 buc ou, apa cit este nevoie, “Vegeta”, marar. Mod de preparare: Se pun pulpele de pui intr-0 cratita sa se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 3, 2014
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame

  • Eduard Nedelcu
  • March 3, 2014
Ingrediente: 1/2kg de bame, o ceapa, 50 g de unt, 5-6 rosii, 3 linguri de vin alb, patrunjel verde, sare, 1 pui mare, ulei, bors sau otet. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Ingrediente: 500 g carne de pasare, 100 g de ceapa, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, ½ l de bors sau 50…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Ingrediente: carne de porc (1 kg), cepe (6-8), untura (3 linguri), boia (1 virf de lingurita), sare, piper, cartofi (1 kg), unt (1 bucatica), lapte (1/2 pahar). Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 22 23 24 25 26 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.