HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu mere calite

  • Eduard Nedelcu
  • April 25, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Umplutura: 1 1/4 – 1 1/2 kg mere, 50-100 g zahar, 30-50 g unt sau untdelemn, 1/2 lingurita scortisoara macinata. Mod de preparare: Merele, curatate…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • April 24, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Umplutura: 1 kg dovleac, curatat de coaja si seminte si apoi cintarit, 100 g unt, 50 – 100 g zahar, vanilie. Mod de preparare: Dovleacul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu crema de vanilie

  • Eduard Nedelcu
  • April 24, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Crema pentru placinta in tava mijlocie (23/33 cm): 3 oua, 80 g faina, 1/2 lapte, 150 g zahar. Mod de preparare: Dupa ce este gata,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat dospit cu crema de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • April 23, 2014
Ingrediente: Aluatul: 350 g faina, 150 g zahar, 100 ml lapte, un ou, 20 g drojdie, un virf de lingurita sare, coaja de lamiie. Fructe: 1 kg prune, visine, caise,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta cu mere in tava mare

  • Eduard Nedelcu
  • April 23, 2014
Ingrediente: Aluatul: 750 g faina, 250 g unt, 250 ml smintina, 100 g zahar, 2 oua si un galbenus, un plic praf de copt, coaja rasa de lamiie. Umplutura: 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta "Corina"

  • Eduard Nedelcu
  • April 22, 2014
Ingrediente: Aluatul: 400 g faina, 250 g margarina, 2 galbenusuri, 150 g zahar, 2 linguri cacao, 1 lingurita bicarbonat. Crema: 1 Kg branza de vaci, 250 g zahar, 1 vanilie,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • April 22, 2014
Preparare: cca. 50 minute Racire: cca. 60 minute Coacere: cca. 40 minute cca. 360 kcal/portie Ingrediente (pentru cca. 12 persoane): Pentru blat: 150 g unt, 75 g zahar, 300 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Piersici cu crema

  • Eduard Nedelcu
  • April 21, 2014
Ingrediente: Aluatul: 450 g faina, 250 ml smintina, un ou, 100 g zahar, 50 g unt, o lingurita de bicarbonat. Crema: 2 oua, 150 g zahar, 2 linguri lapte sau…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Orez cu lapte

  • Eduard Nedelcu
  • April 21, 2014
Ingrediente: 1/2 l lapte, 50 g orez, 30 g zahar, 30 g unt, dulceata, sirop. Mod de preparare: Orezul, curatat de impuritati, spalat si scurs se fierbe in 100 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Omleta cu nectarine

  • Eduard Nedelcu
  • April 20, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 nectarine, 5 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri faina, 100 ml smantana proaspata, 1 plic praf de copt, 1 pahar de lapte, 120 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Negrese

  • Eduard Nedelcu
  • April 20, 2014
Ingrediente: Aluatul: 250 g faina, 100 g nuci macinate, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 30 g cacao, un plic cu zahar vanilat, 3 galbenusuri, 30 ml rom. Bezelele:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mere coapte

  • Eduard Nedelcu
  • April 19, 2014
Ingrediente: 5-8 mere. Mod de preparare: Merele necuratate de coaja se spala, li se scoate cotorul cu o rondea, avind grija sa nu se sparga la baza si se aseaza…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 14 15 16 17 18 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.