HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Mancare cu legume

Piure de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • May 31, 2014
Ingrediente: ½ kg de urzici, ½ ceasca de ulei, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 50 g de faina, 100 ml de smintina, zeama de lamaie, putin usturoi, marar,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mancare de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • May 30, 2014
Ingrediente: ½ kg. de urzici, o ceasca de ulei, 100 g de slanina afumata, 1 ceapa, 30 g de faina, 100 ml. de smintina, zeama ori sare de lamiie, usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 30, 2014
Ingrediente: 1 kg de spanac, 50 g de unt, 200 ml de smintina, 50 g de pesmet, ulei, sare, 3-4 catei de usturoi. Mod de preparare: Spalati foarte bine spanacul,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 29, 2014
Ingrediente: 1 kg. de spanac, 50 g de unt sau margarina, 200 ml de smintina, 30 g de pesmet, usturoi, ulei, sare. Mod de preparare: Spalati foarte bine spanacul si…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 29, 2014
Ingrediente: 1Kg spanac, 300 g maioneza, 100 ml smintina, 100 g brinza telemea. Mod de preparare: Spanacul curatat se fierbe 20 minute in 200 ml apa clocotita impreuna cu 1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Toci

  • Eduard Nedelcu
  • May 28, 2014
Ingrediente: 2 kg de cartofi, o lingura de sare, 2 oua, un pumn de branza de burduf, untura de porc, citeva linguri de smintina. Mod de preparare: Se iau cartofii,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Toci

  • Eduard Nedelcu
  • May 28, 2014
Ingrediente: 2 kg de cartofi, un praf de sare, 1 ou, o lingura de faina, unt. Mod de preparare: Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine combinate

  • Eduard Nedelcu
  • May 27, 2014
Ingrediente: piine, unt, parizer, sunca, castraveti acri, gogosar acru, ou crud, brinza rasa. Mod de preparare: Pe felia de piine unsa cu unt se pune urmatoarea compozitie: sunca si parizerul…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • May 27, 2014
Ingrediente: 2-3 salate, o lingura otet, 2 linguri ulei, 1-2 oua fierte tari. Mod de preparare: Se aleg salate proaspete si nu prea batrine. Se spala bine frunzele si se…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • May 26, 2014
Ingrediente: salata verde, ulei masline, zeama lamaie, sare, piper, zahar. Mod de preparare: Se ia o salata verde, se spala si se taie marunt. Se adauga putin ulei de masline…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata ucraineana

  • Eduard Nedelcu
  • May 26, 2014
Ingrediente: 500 gr. peste afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, o sfecla rosie, 100 gr. cascaval, 300 gr. maioneza. Mod de preparare: Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata mediteraneeana

  • Eduard Nedelcu
  • May 25, 2014
Ingrediente: 4 oua fierte tari, 250 gr. fasole verde, 2 buc. rosii, 1/2 buc. castravete, marar verde, 1 catel usturoi, 2 linguri otet, o lingura zeama de lamiie, 3 linguri…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.