HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari calde si minuturi

109 posts
  • Gustari calde si minuturi

Oua tari cu sos grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri cu apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie. Mod de preparare: Ouale fierte tari sau cleioase…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua pe mamaliga

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 5 oua, 250 g malai, 3/4 l lapte, 2 linguri unt, 2 linguri smintina, sare. Mod de preparare: Se prepara din lapte si malai o mamaliga moale. Cind este…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu ficat de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 4-5 oua, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ficat de pasare, 30 g unt sau untdelemn, o ceapa mica, patrunjel. Mod de preparare: Ceapa taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta indiana

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: oua (6), ulei (6 linguri), supa (1 ceasca), ceapa (2), sofran (2 lingurite), coriandru (2 lingurite), sare, piper, lamiie (1), iaurt (3 lingurite). Mod de preparare: Se taie rosiile…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu creier

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 5-6 oua, 100 g creier, o ceapa mica, 25 g unt sau o lingura de untdelemn, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Intr-o craticioara, ceapa taiata marunt se caleste…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 4-5 oua, 40-50 g unt si 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ciuperci, o ceapa de marime mijlocie, marar, patrunjel, 50 g brinza telemea rasa sau cascaval ras.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Coltunasi cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: Aluatul: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn. Umplutura: 1/4 kg branza telemea, un ou, 50 g unt, 200 ml smintina, 25 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Rulada cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 6 oua, 250 g sunca, 200 ml smintina, 100 g faina, 200 g unt, 50g cascaval ras, 1/2 lingurita sare. Mod de preparare: Se unge cu margarina solida si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Galuste cu prune din aluat cu branza de vaci I

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 350-400 g brinza de vaci, 2 oua de marime mijlocie, 100 g franzela fara coaja, 50 g faina, 50 g gris, 250 g prune mai mici (brumarii), sare, 50…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Galuste cu faina

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: un ou, faina cit greutatea oului (cintarit cit este intreg), o lingura untdelemn. Mod de preparare: Dupa ce albusul s-a batut spuma, intr-o farfurie intinsa, se adauga untdelemnul si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Musaca greceasca

  • Eduard Nedelcu
  • October 8, 2008
Ingrediente: 1 ceapa, 2 catei usturoi, ulei, 500g carne tocata, 800g rosii, 2 linguri bulion, oregano, 3 linguri suc de lamaie, patrunjel, 800g cartofi, 600g dovlecei, 200g feta, 40g unt,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: ¼ kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou. Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusuri, 3 linguri vin alb, 1 ½ lingura otet sau…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 6 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.