HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari calde si minuturi

109 posts
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu praz

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 2 linguri unt, 1/2 lingura faina, 2 cesti cu lapte, 1 fir de praz, 6 felii de paine, 1 lingura branza rasa, sare. Se pregatesc ochiuri rominesti. Pe…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 1/2 l lapte, 3 linguri branza rasa, sare. Se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
De obicei se socotesc 2 oua de persoana. Se pune apa la fiert, fara sare, intr-o cratita cu peretii scunzi. Cratita trebuie sa fie destul de mare, pentru ca ouale…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de oua

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1/2 l lapte, 2 albusuri, sare, 1 praf de piper, 1 lingura branza rasa. Se fierb ouale jumatate tari si se asaza…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
6 oua, 1,500 kg spanac, 1 lingura unt, 1/2 lingura faina, 6 felii de paine, sare. Se pregateste piureul de spanac. Separat se prajesc in unt feliile de paine. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Paste si pizza

Tortelini cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 250 gr tortelini cu ciuperci. Ptr sos: 200 gr smantana, 1 lingura faina, 1 lingura ulei, sare, piper, 1 galbenus ou, 3 linguri cascaval. Mod de preparare: Tortelini se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Friganele

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 4 felii de piine, 2 oua, 2 cani de lapte, 50 gr unt. Mod de preparare: Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Friganele din piept de pui

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 piept pui, 2 oua, sare, piper, usturoi, o lingura faina, fulgi porumb. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Friganele cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 2 oua, 3 linguri pline faina, 1 pahar lapte, un virf de cutit sare. Mod de preparare: Se freaca ouale cu sarea, dupa care se adauga, treptat, faina, amestecind…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua vieneze

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 7 oua, 150 g pasta mici, pesmet, ulei. Mod de preparare: 5 oua se fierb tari, se curata de coaja si se lasa la racit. Se invelesc apoi intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua umplute picante

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 g ulei, 100 g carne de pasare sau sunca, 2 castraveti in otet, sare, piper, citeva frunze de salata verde.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.