HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari calde si minuturi

109 posts
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu cascaval si muschiulet afumat

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g aluat de foitaj 2 oua 250 g cascaval afumat 150 g muschiulet de porc afumat Aluatul de foitaj se intinde pe o suprafata plana…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din seminte

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g faina integrala 1 plic drojdie uscata 130 ml apa 1 lingura seminte de in 1 lingura seminte de susan 1 lingura seminte decojite de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din orez si fasole

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  250 g orez (preferabil cel pentru rizotto) 100 g fasole alba uscata 50 g faina alba 1 ou 3 linguri cascaval ras 200 ml ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu rosii uscate si branza feta

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii de paine cu cereale sau din faina integrala 200 g rosii uscate in ulei 200 g branza feta 1 ou 1 lingurita busuioc uscat…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu cascaval si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 felii mari de paine de casa sau 8 felii de paine cu cereale din comert 300 g cascaval 8 ciuperci champignon 2 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Quiche cu mozzarella si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii):  Foitaj: 150 g faina alba 150 g margarina 70 ml apa sare Umplutura: 300 g ciuperci champignon sau hribi 150 ml lapte 100 ml smantana 2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Rulouri cu legume si branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 9, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): 250 g de foi de placinta 250g de spanac congelat 120 g de morcovi 150 g de cartofi 80 g de mazare 150 g de mozzarella…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pacinta cu ciuperci si branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 9, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g aluat de placinta/ foi de placinta 180 g de branza sarata (telemea) 250 g de ciuperci 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Rulouri cu dovleac si branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 9, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): 1 pachet de foi de placinta 800 g de dovleac ras 150 g de telemea de vaca 30 g de unt cimbru, sare si piper Dovleacul…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 2 pahare smintina, 3 linguri faina, 5 oua, ½ pahar zahar, coaja rasa de la o lamiie Preparare: Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Pateuri cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: un piept de pui, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de chimen, 2 fire de ceapa verde, taiata, 1 rosie, taiata cuburi, 2 linguri de…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Dovlecei cu floare in unt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Ingrediente: 800 g dovlecei fragezi cu floare, 120 g unt, sare, marar sau frunza de patrunjel tocata fin. Mod de preparare: Se curata si se spala dovleceii. Se pune la…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.