HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Covrigei sarati

  • Eduard Nedelcu
  • April 8, 2014
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina, 200 g unt, 250 ml lapte, 25 g drojdie de bere, o lingurita de zahar, o lingurita de sare fina. Pentru stropit: 20 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Covrigei glasati

  • Eduard Nedelcu
  • April 7, 2014
Ingrediente: Aluatul: 300 g faina, 200 g unt (sau 150 g margarina si 50 g unt), 100 g zahar, un galbenus, un virf de cutit cu sare fina, un plic…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Covrigei cu nuca

  • Eduard Nedelcu
  • April 7, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 150 g unt, 100 g zahar, 3 galbenusuri, un virf de cutit sare fina, coaja de lamiie, 50 g nuci macinate, 20 ml rom. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Covrigei cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • April 6, 2014
Ingrediente: 160 g faina, 50 g unt sau margarina, 100 g zahar pudra, 50 g nuci macinate, coaja si zeama de la o lamiie mare. Mod de preparare: Intr-un castron,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornuri umplute cu sunca, parizer, salam

  • Eduard Nedelcu
  • April 6, 2014
Ingrediente: 10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un virf de cutit piper. Mod de preparare: Sunca, salamul, parizerul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornuri foarte fragede

  • Eduard Nedelcu
  • April 5, 2014
Ingrediente: 250 g margarina sau unt, 100 g faina, o lingurita rasa de sare (10 g). Mod de preparare: Intr-un castron, se amesteca drojdia cu zaharul pina cind se lichefiaza,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornuri dospite

  • Eduard Nedelcu
  • April 5, 2014
Ingrediente: 100 g unt, 100 g untura, 100 g zahar, 2 galbenusuri sau un ou intreg, 150 ml lapte sau smintina, 30 g drojdie, 500 g faina, 1/2 lingurita sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornulete vanilate

  • Eduard Nedelcu
  • April 4, 2014
Ingrediente: Aluatul: 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, un virf de cutit sare. Pentru pudrat: 100 g zahar pudra, un plic cu zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornulete "Presburg" (care plesnesc deasupra)

  • Eduard Nedelcu
  • April 4, 2014
Ingrediente: Aluatul: 1/2 kg faina, 250 g unt, 100 g zahar, 2 galbenusuri, un ou, un virf de lingurita sare, 40 g drojdie, coaja rasa si zeama de la 1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornulete dospite cu untura sau margarina

  • Eduard Nedelcu
  • April 3, 2014
Ingrediente: 600 g faina, 1/4 kg untura sau margarina, 100 g zahar, 200 ml smintina sau lapte, 2 oua, 25 g drojdie, coaja rasa si zeama de la o lamiie,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornulete cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • April 3, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 125 g margarina, 100 g iaurt, 25 g drojdie, 25 g zahar, marmelada, zahar pudra, un plic cu zahar vanilat. Mod de preparare: Intr-un lighenas, drojdia…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cornulete cu bors

  • Eduard Nedelcu
  • April 2, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 150 ml untdelemn, 100 ml bors, 25 g drojdie, 1/2 lingurita sare, 25 g zahar, coaja rasa de la 1/2 lamiie, un plic cu zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 6 7 8 9 10 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.