HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Taitei cu lapte

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 1 l lapte, 60 g taitei, 50 g zahar, zahar vanilat. Mod de preparare: Cind laptele clocoteste se pun taiteii in forma de ploaie, amestecind mereu cu lingura sa…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de capsuni, fragi, zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g capsuni, fragi sau zmeura, 15 ml rom. Mod de preparare: Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de caise

  • Eduard Nedelcu
  • May 1, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g pulpa de caise, o lingura rom. Mod de preparare: Caisele, bine coapte, se curata de coaja si simburi si apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma cu rom

  • Eduard Nedelcu
  • May 1, 2014
Ingrediente: 3 oua, 120 g zahar tos, 150 ml lapte, zahar vanilat, 30 ml rom, 50 g ciocolata. Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga 100 g zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Scoarta de copac (rulouri)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Ingrediente: 3 oua, 150 g nuci, 50 g faina, 50 g unt. Mod de preparare: Nucile curatate se pun intr-o tava, care se introduce in cuptor, unde se lasa 10…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Savarine

  • Eduard Nedelcu
  • April 29, 2014
Ingrediente: Aluatul: 6 oua, 120 g zahar, 15 ml rom, 30 g faina, 100 g pesmet. Siropul: 300 g zahar, 400 ml apa, 100 ml rom. Pentru ornat: 1/2 kg…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Saleuri crocante

  • Eduard Nedelcu
  • April 29, 2014
Ingrediente: 1kg faina, 1 l lapte, 1/4 ulei, 1/4 smintina, 100 ml otet, o lingurita cu bicarbonat, 30 g sare. Mod de preparare: Intr-un castron de 3 l, se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salam de biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • April 28, 2014
Ingrediente: 1/2 kg biscuiti, 1/2 kg rahat, 50 g stafide, 150 ml rom, 150 ml apa, 50 g cacao, vanilie. Mod de preparare: Biscuitii se zdrobesc in asa fel in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulada martipan

  • Eduard Nedelcu
  • April 28, 2014
Ingrediente: 250 g nuci macinate, 180 g zahar, 30 g cacao, 50 l rom, un ou, vanilie. Crema: 150 g unt, 100 g zahar pudra, 3 galbenusuri fierte, un galbenus…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pricomigdale

  • Eduard Nedelcu
  • April 27, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 210 g zahar tos, 20 ml rom, 200 g nuci sau alune macinate, 8-10 picaturi esenta de migdale sau un pachetel cu zahar vanilat. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura din foi cu zahar ars

  • Eduard Nedelcu
  • April 27, 2014
Ingrediente: 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt, 100 ml smintina, un ou, o lingurita de praf de copt. Mod de preparare: Intr-o tigaie zaharul se caramelizeazain…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • April 26, 2014
Ingrediente: 6 oua mari, 100 g unt, 300 g zahar, 250 g faina, un virf de lingurita sare, o lingurita praf de copt, 15 ml rom, un plic cu zahar…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 6 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.