HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Scoarta de copac (rulouri)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 3 oua,
  • 150 g nuci,
  • 50 g faina,
  • 50 g unt.

Mod de preparare:

Nucile curatate se pun intr-o tava, care se introduce in cuptor, unde se lasa 10 minute, la foc mijlociu, cu usa cuptorului deschisa. Nucile se amesteca cu lingura de 2-3 ori in acest rastimp ca sa nu se rumeneasca, ci numai sa se prajeasca putin. Cind sint calde, se freaca intre palme ca sa cada cojile uscate, apoi se taie in felii mai groase. Pentru rulouri sint necesare 6-8 tuburi din plastic, carton sau din tabla subtire cu diametrul de 3-4 cm si lungimea de 8-10 cm. Compozitia se prepara ca si pentru “Cornete cu nuca”, insa nucile nu se macina, ci se taie in felii, apoi se toaca cu cutitul, ca sa imite mai bine scoarta copacului. Tava se tapeteaza ca si pentru cornete. Se ia cite o lingurita cu virf din marginea compozitiei, se aseaza la 3-4 cm distanta de la marginea tavii, apoi cu dosul linguritei, se intinde in forma de patrat cu latura de 5-6cm. Se asaza cite patrate incap, cu distanta de 1 1/2 cm intre ele. Se coc exact ca si cornetele cu nuca. Cind sint coapte, se ridica patratul cu lama lata a unui cutit, rasturnindu-se pe un servet, cu partea de deasupra in jos si se asaza repede tubul peste el, rasucind patratul in jurul tubului. Se asaza astfel, toate, pe o tava si se lasa pina cind se racesc. Dupa ce s-au racit, se glaseaza capetele si se umplu rulourile cu orice crema sau frisca, ca si cornetele.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Savarine

  • Eduard Nedelcu
  • April 29, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.