HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Clatita alpina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2008
Ingrediente: cartofi (500 g), mere (500 g), slanina (75 g), margarina (2 linguri), cepe (1-2), salam (300 g). Mod de preparare: Cartofii se taie in cuburi si se pun in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Blinele

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2008
Ingrediente: faina de griu (200 g), faina de secara (200 g), drojdie (15 g), oua (3), smintina (30 g), unt (40 g), sare. Mod de preparare: Intr-o cratita se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Smochine la desert

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2008
Ingrediente: ½ kg. smochine, 1 paharel de lichior, 1 paharel coniac, 100 gr. frisca. Mod de preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Portocale in pijama

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2008
Ingrediente: 2 portocale mari, 100 gr. zahar pudra, putina zeama de lamiie. Aluat de clatite: 1 pahar lapte diluat cu apa sau sifon, 2 oua, 125 gr. faina, zahar vanilat,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cocteil cu inghetata de vanilie si alune

  • Eduard Nedelcu
  • June 5, 2008
Ingrediente: lapte (1 l), alune (100 g), inghetata de vanilie (400 g), votca (250 ml). Mod de preparare: Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si pisate…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bombe

  • Eduard Nedelcu
  • May 15, 2008
Ingrediente: 300g zahar, 100ml apa, 1 margarina, 3 linguri cacao, 2-3 picaturi esenta de rom, 500g biscuiti, cca 125 de visine din visinata, 120g nuca de cocos (sau nuca prajita…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 34 35 36
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.