HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Merenghi cu ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 40 bucati): 200g ciocolata cu lapte, 300g faina, 200g unt, 100g zahar pudra, 1 ou, sare, ½ lingurita scortisoara praf, 50g nuci macinate. Mod de preparare: Se topeste…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Ciupercute

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 16 bucati): 150g faina, 75g zahar, 1 ou, 75g unt rece, 3 albusuri, suc lamaie, 150g zahar pudra, 100g ciocolata rasa, 50ml frisca, cacao, zahar pudra. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Merenghi cu scortisoara

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 50 bucati): 4 albusuri, 1 praf sare, 1 lingura suc lamaie, 125g zahar pudra, 300g nuci macinate, 1 vanilie, 2 lingurite scortisoara, cacao. Mod de preparare: Se bate…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Merenghi cu cafea

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 30 bucati): 135g ciocolata amaruie, 4 albusuri, 280g zahar pudra, 250g nuci macinate, 20g amidon, 4 linguri cafea, 60g unt moale. Mod de preparare: Se rade ciocolata. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Merenghi cu ananas

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 18 bucati): 1 albus, 25g zahar, 80g fulgi de cocos, 2 foi gelatina, 100g ciocolata alba, 100g mascarpone, 1 lingura sirop de lamaie, ½ lingura rom, 100g ananas…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Chec-paradis cu fructe si vin

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 32 felii): 200g amestec de fructe confiate si tocate, 200g smochine, 250g mac, 100g stafide, 200g caise glasate, 200g nuci tocate, 150ml vin rosu, 150g margarina, 100g zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Fursecuri cu nuci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 50 bucati): 200g nuci, 3 albusuri, 1 praf de sare, 120g zahar, 50g faina, 2 linguri cacao, 70g unt moale. Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 175ºC.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort festiv cu ananas si kiwi

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 5 oua, 150g de miere, 75g de faina, 30g de cacao, 3 foi de gelatina, 3 linguri de zeama de lamaie, 1 cutie compot de ananas (rondele), 500ml frisca,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura vieneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: Blatul: 150g cacao, 100g zahar, 200g de unt, 2 linguri de faina, 4 oua, zahar vanilat. Crema: 300g de ciocolata menaj, 400ml frisca proaspata, nebatuta, 2 linguri de zahar.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta cu ceapa si sunca

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): ½ cubulet de drojdie (21g), 150 ml lapte caldut, 1 varf de cutit de zahar, 300g faina, ½ lingurita de sare, 1,5 kg ceapa, 150g sunca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cremsnit

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 850g faina, 200g unt, 125g smantana, 6 oua, 300g zahar, 75g faina, 500ml lapte, 2 pliculete zahar vanilat, 1 varf de cutit sare. Mod de preparare: Se face un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura de aur

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 10 oua, 650g zahar tos, 100ml lapte, 200g unt, 300g nuci, 5 linguri faina. Mod de preparare: Foile: Se bat putin 10 albusuri si apoi se freaca cu 300g…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 29 30 31 32 33 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.