HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Dulciuri

Aluat cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • March 18, 2014
Ingrediente: 1/4 kg faina, 1/4 kg unt (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci. Mod de preparare: Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu brinza,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluat frantuzesc facut la cald

  • Eduard Nedelcu
  • March 17, 2014
Ingrediente 1: 500 g unt, 500 g faina, 2 oua mari, 2 linguri zeama de lamiie, 150 ml apa, o lingurita rasa sare. Ingrediente 2 (alternativ): 500 g margarina, 600…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluat frantuzesc facut la rece

  • Eduard Nedelcu
  • March 17, 2014
Ingrediente 1: 200 g unt, 200 g faina, 100 ml apa, 10 ml zeama de lamaie, un virf de lingurita sare; Ingrediente 2 (alternativ): 250 g margarina, 300 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluat pentru eclere "Pate a Choux"

  • Eduard Nedelcu
  • March 16, 2014
Ingrediente: 125 g faina, 100 g unt sau untdelemn (sau margarina), 1/4 l apa, 3 oua mari, 1/2 lingurita sare. Mod de preparare: Intr-o olita se pun sa fiarba apa,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluat pentru uscatele (minciunele)

  • Eduard Nedelcu
  • March 16, 2014
Ingrediente: un ou intreg, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 30 g unt, 20 ml rom, un virf de cutit sare fina si faina cit cuprinde, 2-3 linguri cu rom. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluaturi care se desfac in foi

  • Eduard Nedelcu
  • March 15, 2014
Ingrediente: 300 g faina, 200 g margarina, unt sau untura, un ou, 15 ml zeama de lamiie sau o lingurita otet, coaja de lamiie, 120 ml apa, o lingurita rasa…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluaturi care se desfac in foi

  • Eduard Nedelcu
  • March 15, 2014
Ingrediente: 500 g faina, 200 ml apa, 300 g unt, margarina sau untura, un ou, 15 ml zeama de lamiie sau otet, coaja de lamiie, o lingurita sare (10 g).…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Aluaturi care se desfac in foi

  • Eduard Nedelcu
  • March 14, 2014
Ingrediente: 400 g faina, 250 g unt, margarina sau untura, 120 ml apa, 15 ml zeama de lamiie, un ou, coaja rasa de lamiie, 1/2 lingurita de sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu marar

  • Eduard Nedelcu
  • March 14, 2014
Ingrediente: 1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii, piper, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • March 13, 2014
Ingrediente: 1 Kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smintina groasa, marar, patrunjel. Mod de preparare: Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Oua tari cu sos grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • March 13, 2014
Ingrediente: 4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri de apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie. Mod de preparare: Ouale fierte tari sau cleioase,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti in cuib de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • March 12, 2014
Ingrediente: 4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 65 66 67 68 69 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.