HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Dulciuri

Clatite umplute cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 30, 2014
Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g ceapa, 50 ml untdelemn, 50 ml vin, o foaie dafin, 200 ml smintina, 50 g parmezan sau cascaval ras, marar sau patrunjel, piper, sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatite umplute cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • March 30, 2014
Ingrediente: 1/4 kg brinza de vaci, un ou, o lingura cu virf zahar, coaja de lamiie. Mod de preparare: Brinza se marunteste bine cu dosul furculitei si se amesteca bine…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatite cu marmelada sau dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • March 29, 2014
Ingrediente: marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. Mod de preparare: Dupa ce toate clatitele au fost coapte, pastrate calde pe apa fierbinte, se ung cu marmelada sau dulceata si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • March 28, 2014
Ingrediente: 500 g zahar vanilat, 150 ml apa, 500 g lapte praf, 100 g cacao, 150-200 g alune sau nuci taiate in felii groase, 100 g unt, 50 g glucoza…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Choux a la creme

  • Eduard Nedelcu
  • March 28, 2014
Ingrediente: 125 g faina, 100 g unt sau untdelemn sau margarina, 1/4 l apa, 3 oua mari, 1/2 lingurita sare. Mod de preparare: In virful cornetului se introduce un sprit…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Chec cu rahat

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Ingrediente: 350 g faina, 200 g unt sau untdelemn, 200 ml sau 150 ml lapte, 200 g zahar, 6 oua, 20 ml rom, 50 g stafide, 150 g rahat rosu…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Ingrediente: 250 gr. paste, 400 gr. ciuperci, 2 morcovi, 4 catei usturoi, 50 ml vin alb, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, parmezan sau cascaval ras. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu sos de smintina si mirodenii

  • Eduard Nedelcu
  • March 26, 2014
Ingrediente: o ceapa, ciuperci, mirodenii (cimbru, sare, piper, putina vegeta), usturoi, smintina, marar, 2 oua. Mod de preparare: Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tiramisu

  • Eduard Nedelcu
  • March 26, 2014
Ingrediente: 4 galbenusuri, 1/3 ceasca zahar pudra, 60 ml lapte, 250 gr. mascarpone (smintina groasa), 3 albusuri, 1 pachet piscoturi, 375 ml cafea tare rece, 1 lingura plina cacao. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarta de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • March 25, 2014
Ingrediente: Pentru aluat: 1 pahar faina, 100 gr. unt rece, 2 linguri zahar, 2 linguri apa rece, 1 varf cutit de sare. Crema: 500 ml frisca nebatuta, 300 gr. ciocolata…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajituri Schwarzwald

  • Eduard Nedelcu
  • March 25, 2014
Ingrediente: Pentru 12 bucati: 3 albusuri albusuri, 176 gr. zahar, 150 gr. nuci macinate, 1 lingura faina de cartofi. Umplutura si ornare: 150 gr. ciocolata menaj, inchisa la culoare, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Chec de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • March 24, 2014
Ingrediente: Aluat chec: 250 g unt, 200 g zahar, 1 praf sare, 1 lingura coaja rasa de lamiie, 2 plicuri zahar vanilat, 4 oua, 250 g faina, 50 g amidon,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 63 64 65 66 67 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.