HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 oua proaspete de persoana; pentru 12 oua, 3 linguri de unt topit. Mod de preparare: Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Mamaliga de cartofi – reteta bucovineana

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2014
Ingrediente: 2 kilograme de cartofi, o cupa de faina de porumb (malai). Mod de preparare: Se fierb cartofii ca pentru piure. Cand sunt bine fierte se varsa ¾ din apa.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Fasole pastai cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: ¾ fasole verde, 3 linguri maioneza, 4-5 catei usturoi, sare, 1 virf cutit piper. Mod de preparare: Fasolea curatata si bine spalata se fierbe in apa sarata. Se strecoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Dovlecei la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2014
Ingrediente: 6 dovlecei mai mici, branza (preferabil de oaie), pesmet, verdeata. Mod de preparare: Dovleceii se fierb cam 10 minute. Intr-o tava de iena, dupa ce se unge cu ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cosulete de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: parizer, unt sau ulei, oua, ciuperci, castraveti sau gogosari acri, salata verde. Mod de preparare: Se taie parizerul necuratat de coaja in felii de circa 5 mm grosime care…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Coltunasi cu brinza de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • May 9, 2014
Ingrediente: ½ kg brinza de vaca, 3 oua, 4 linguri faina, sare, 1 pahar smintina, 2 linguri unt. Mod de preparare: Se face o foaie de taitei din faina, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 200 g de ciuperci, 200 g maioneza, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Chifle umplute cu pate

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2014
Ingrediente: 4 chifle, 50 g unt, 100 g pate, piper pisat, o legatura de marar. Mod de preparare: Se taie la fiecare chifla cite un capac. Se scoate miezul si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cartofi cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2014
Ingrediente: 700 g cartofi, 3 linguri unt, o lingura marar tocat, 1 pahar smintina, sare. Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert cu un pahar de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cartofi cu oua si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • May 6, 2014
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 4-5 oua, 250 ml de smantana, 50 g de cascaval, unt, sare, piper. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Barcute din oua

  • Eduard Nedelcu
  • May 6, 2014
Ingrediente: 5 oua, 100 g maioneza, 100 g sunca, 100 g cascaval, 10 scobitori. Mod de preparare: Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 56 57 58 59 60 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.