HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Dulciuri

Capsuni cu frisca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 kg capsuni, 50 ml rom, 100 g zahar, 1/4 kg frisca batuta si indulcita, cu sau fara gelatina. Mod de preparare: Capsunile se pun in strecuratoare, se spala…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Caltabos

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 din ficat, un rinichi, 1/2 din plamini, 1/4 din carnea si grasimea de la capul de porc, 1/4 din slanina de la git (gusa), 1/4 din sorici, 1/4…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane din fondant cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 60-70 visine din visinata, 200 g glazura de cacao sau serbet. Mod de preparare: Visinele se scot din visinata cu o zi inainte si se pun pe un servetel…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane din biscuiti cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/4 kg biscuiti sau diverse prajituri uscate, 1/4 kg nuci macinate, 100 ml rom, 50 g zahar pudra, 200 g gem de caise, coarne sau piersici, 30 g cacao,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane cu grilaj

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 150 g zahar, 100 g frisca nebatuta, 200 g nuci macinate, 200 g serbet de cacao pentru glasat. Mod de preparare: Intr-o tigaie smaltuita se caramelizeaza zaharul. Cind apare…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane colorate pentru ornat

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 foi sau 6 granule de gelatina, 60 ml apa, cca 1/4 kg zahar pudra, coloranti vegetali (rosu, verde, oranj sau cacao). Mod de preparare: Gelatina se lasa sa…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 500 g rosii, unt proaspat cat o nuca, 1 lingurita zahar, sare, 1 frunza de telina. Mod de preparare: Se spala cateva rosii frumoase, se rup bucati si se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1 galbenus, 1 lingura smantana, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet, sare. Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de marar cu ou

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1 galbenus, 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura marar tocat, 1 lingurita otet, sare. Mod de preparare: Se prajeste usor, fara sa…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de marar cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, 2 linguri smantana, 1 lingura marar tocat, sare. Mod de preparare: Se face un rantas alb din unt cu faina.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de usturoi cu faina

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura otet, 1 capatana mica de usturoi. Mod de preparare: Se face un rantas alb din unt…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rondele de peste cu sos de mustar

  • September 13, 2008
Ingrediente: Pentru 2 portii: 500 g peste gras dezosat 4 bucati mijlocii cartof 1 morcov cateva fire patrunjel ½ leg. marar 3 catei usturoi 2 linguri maioneza 1 lingura mustar…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 159 160 161 162 163 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.