HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: un pui de 1 kg, 400 g de morcovi, 400 g de cartofi, 200 g de fasole verde, 1 ramura de telina, 200 g de mazare, 200 g de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui de 1,200 kg, 3 lamii, sare, piper. Mod de preparare: Spalati-l foarte bine, dati-i cu sare si piper dupa gust. Ungeti o cratita de tuci, smaltuita, cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui mare, 1/2kg de rosii, 1 kg de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ml de vin alb, piper, sare, patrunjel, o lingurita de faina, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piftie de gisca (sau curcan)

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: carne de gisca sau de curcan, o ceapa, sare, usturoi. Mod de preparare: Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne),…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de gisca cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 g de unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1/2 kg carne de pasare (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn, 200 g unt, o cutie de sardele, 10 masline, 100 g sunca, 2-3 castraveciori acri, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Papricas de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 pui mare, o ceapa, 2 linguri de unt netopit, sare, o lingurita de faina. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Medalion din piept de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Telina cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: o telina, 2 mere, 200 ml smintina, lamiie, sare. Mod de preparare: Telina se taie in felii foarte subtiri si feliile suprapuse, in betisoare de forma chibriturilor, sau se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Sarmalute de orez in foi de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 2,5 kg varza, 100 g ceapa, 200 g rosii, 200 g orez, boia, ardei gras, 200 g ulei, 50 g stafide, 200 g bulion, 2 g piper, sare, bors…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mincare de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 2-3 vinete de cca 1/4 kg fiecare, o ceapa, 2 ardei grasi, 1/2 kg rosii, 60 ml untdelemn, 3-5 catei de usturoi, patrunjel, sare. Mod de preparare: Se aleg…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mincare de praz

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 3-4 fire de praz, 4-5 linguri untdelemn, 1/2 kg rosii sau 1/4 l suc de rosii, 25 g zahar, o foaie de dafin, sare, patrunjel taiat marunt, piper boabe.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 129 130 131 132 133 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.