HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel vienez

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg carne de vitel, 2 linguri grasime, 2 oua, faina, pesmet, sare. Mod de preparare: Se taie carnea dea curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel vienez cu lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet. Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel picant

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 600 gr. pulpa de porc, 3 oua, 2 dl ulei, 2 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 lingura mustar, 1 cescuta lapte, sare, piper. Mod de preparare: Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel in pesmet sau vienez

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel de vita cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 800 g carne, ulei, 300 g ceapa, 300 g rosii, patrunjel, sare, piper, 300 g suc de rosii, un pahar vin alb, cimbru, legume asortate. Mod de preparare: Carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel cu sos tomat

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel cu brinza

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 gr. faina, 1 ou batut bine cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Saramura dobrogeana

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 2 kg peste, 50 ml ulei, 1 legatura verdeata, boia de ardei, sare, ardei iute. Mod de preparare: Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rulada de curcan cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: o cutie ciuperci, 2 cepe, 1 kg piept de curcan, 200 g brinza de vaci, sare, piper, boia, rozmarin, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Ciupercile si ceapa se toaca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rata la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: o rata de peste 1 kg., 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin alb sec, sare, piper, sos condimentat. Mod de preparare: Se curata bine pasarea, se pudreaza…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe pane

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 8 pulpe, pesmet, sare, piper, (optional) vegeta, boia iute. Mod de preparare: Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, pipersi si restul de condimente.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui cu grapefruit

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 4 pulpe mari de pui, sare, piper, 3 grapefruit roz, 125 ml vin alb sec, o ceapa, un morcov, 2 fire praz, o lingura unt, 125 ml supa de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 114 115 116 117 118 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.