HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
500 g cartofi, pentru rest aceleasi cantitati ca la ciorba de fasole verde. Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si sfecla

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1 sfecla cam de 500 g, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se curata sfecla, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
250 g fasole grasa, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se fierb intr-o oala cu apa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 500 g fasole grasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 6 dovlecei tineri. Se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Perisoare: 500 g carne, 1 felie de paine, 2 linguri orez, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta (schimbea)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
4 1 apa, 1 kg burta, 1 picior de vitel, zarzavat de supa, 2 foi de dafin, 10 boabe piper, 2 linguri otet, 2 galbenusuri, sare. Se spala in mai…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de potroace

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1,5 l apa, 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata. La ciorba de potroace, borsul este inlocuit cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pui tanar

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1,5 l apa, 1 l bors, 1 pui mijlociu, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata, cozi de ceapa verde, 2 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Briose frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Ingrediente: 4 buc ou 100 g unt 250 g miere 250 g faina esenta de vanilie Mod de preparare: Untul se topeste, se separa galbenusurile de albusuri, iar acestea din…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Madeleine

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 oua, 150g zahar (de preferat pudra), 115 g ulei, 3 linguri lapte (poate fi si lichior), 250 g faina, 1/2 pachet praf copt, 1 virf de lingurita bicarbonat, 100g…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 103 104 105 106 107 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.