HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Articole

421 posts
  • Sfaturi

Faina si pastele fainoase

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. Aproximativ o data pe luna se va cerne si se va zvinta. Intr-o incapere umeda faina se face rinceda, iar…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciupercile

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Ciupercile se pot usca si in frigider. Ele se vor aranja pe o foaie de hirtie pe polita de jos a frigiderului pe 1,5-2 saptamini. Ciupercile vor fi mai…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciorbele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Bulionul de carne va fi limpede, daca la inceput se va prepara la un foc mare. Imediat ce da in clocot, se va indeparta spuma, focul se va face…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Cafeaua si ceaiul

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Aroma boabelor de cafea, care s-au pastrat un timp indelungat intr-o cutie inchisa, se va restabili, daca ele se vor cufunda pentru 10 min in apa rece si apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Asezarea tacamurilor

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Daca pestele sau crustaceele fac parte din aperitive, nu le mai serviti inca o data ca fel principal. Daca serviti ca aperitiv feluri calde sau preparate care contin maioneza, oferiti-le…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Diuretic preparat din ceapa si miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Se iau 1-2 cepe (cam 100 g), 50 g miere si 200 ml apa. Ceapa curatata si spalata se taie in citeva bucati (in 4) si se pune la fiert,…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Tonic din aloe cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Se iau 750 g frunze proaspete de aloe, 1.250 g miere si 500 ml suc de lamiie (se pot reduce cantitatile, proportional). Frunzele se iau de la un aloe de…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Unt cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Intr-un vas de sticla sau portelan se amesteca 100 g unt cu 100 g miere. Se freaca bine pina se omogenizeaza ca o crema. Este un leac pentru fixarea calciului,…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Suc de ceapa cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Se prepara dintr-un kilogram ceapa rosie si 300 g miere de munte (din flora montana). Ceapa se curata, se spala, se taie nu foarte marunt si se zdrobeste (in robot,…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Valeriana (odolean) cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Din radacina uscata de odolean (valeriana), pisata in piulita, se ia o lingurita care se pune intr-un pahar. Se adauga o lingura de miere si se amesteca bine, pina la…
Vezi Postarea
Share
  • Articole

Mierea si produsele apicole

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Mierea ca medicament reprezinta doar o parte a apiterapiei. Calitatile extraordinare ale mierii – medicament si aliment pretios in acelasi timp – sint cunoscute inca din antichitate. Tracii numeau mierea…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Siropul de propolis

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Acest sirop se prepara din 50 g propolis, 200 ml apa si 50 g miere. Propolisul, bine curatat, se pune intr-o cratita smaltuita cu cele 200 ml apa. Se fierbe…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 33 34 35 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.