HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Articole

414 posts
  • Sfaturi

Produsele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Se recomanda a spala carnea in apa de temperatura camerei, dar in nici un caz ea nu se va lasa sa stea in aceasta apa. * Carnea care nu…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ouale

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Calitatea buna a oului se va determina acoperindu-l cu palma si apropiindu-l de un bec aprins. Oul nu prea proaspat va avea pete de umbra, iar prin cel clocit…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Legumele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Pentru a pastra in bucate vitamina C, se vor respecta urmatoarele reguli : – a curati si a taia legumele nemijlocit inainte de preparare si cu un cutit inoxidabil…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Intretinerea vaselor

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Pentru spalarea vaselor emailate, de sticla si portelan se va folosi o solutie de soda calcinata (25 g soda la 1 1 apa), apoi vasele se vor clati de…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Fructele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Merele proaspete se vor pastra de minune, daca se vor acoperi cu rumegus uscat de lemn. * Soiurile de iarna de pere se vor pastra cel mai bine la…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Faina si pastele fainoase

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. Aproximativ o data pe luna se va cerne si se va zvinta. Intr-o incapere umeda faina se face rinceda, iar…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciupercile

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Ciupercile se pot usca si in frigider. Ele se vor aranja pe o foaie de hirtie pe polita de jos a frigiderului pe 1,5-2 saptamini. Ciupercile vor fi mai…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ciorbele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Bulionul de carne va fi limpede, daca la inceput se va prepara la un foc mare. Imediat ce da in clocot, se va indeparta spuma, focul se va face…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Cafeaua si ceaiul

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Aroma boabelor de cafea, care s-au pastrat un timp indelungat intr-o cutie inchisa, se va restabili, daca ele se vor cufunda pentru 10 min in apa rece si apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Asezarea tacamurilor

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Daca pestele sau crustaceele fac parte din aperitive, nu le mai serviti inca o data ca fel principal. Daca serviti ca aperitiv feluri calde sau preparate care contin maioneza, oferiti-le…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Diuretic preparat din ceapa si miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Se iau 1-2 cepe (cam 100 g), 50 g miere si 200 ml apa. Ceapa curatata si spalata se taie in citeva bucati (in 4) si se pune la fiert,…
Vezi Postarea
Share
  • Sanatate

Tonic din aloe cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Se iau 750 g frunze proaspete de aloe, 1.250 g miere si 500 ml suc de lamiie (se pot reduce cantitatile, proportional). Frunzele se iau de la un aloe de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 32 33 34 35 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.