Ingrediente:
- 1/4 ardei rosu,
- 1/2 rosie mica,
- 1/4 ceapa mica,
- putin usturoi zdrobit,
- 1 frunza de lamaita,
- 2 l.s. suc natural de portocale,
- 1/2 l.c. zahar,
- 1/2 l.s. smantana dulce,
- piper alb,
- sare,
- 75 g iaurt amestecat 1,5% grasime,
- partea superioara a unui ardei pentru ornat.
Mod de preparare:
Se amesteca cu mixerul ardeiul, rosia, ceapa, usturoiul, lamaita si sucul de portocale pana ce devin ca un pireu. Se adauga smantana, piper si sare, se amesteca totul bine, cu o lingura se incorporeaza iaurtul si se amesteca totul inca odata cu mixerul. Bautura se toarna intr-un pahar. Se orneaza cu capacul de la un ardei si cu o frunza de lamaita.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente