Avantajele si dezavantajele telefonului Nokia Lumia 520

Avantajele si dezavantajele telefonului Nokia Lumia 520

Va aflati in cautarea unui touchscreen Nokia Lumia 520? Tot ce trebuie sa faceti este sa aruncati o privire pe www.magazingsm.ro pentru a vedea cea mai buna oferta de geam cu touchscreen Nokia Lumia 520 original. Nokia Lumia 520 este unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu Windows de pe piata in acest moment.

Acesta prezinta un procesor dual core de 1 GHz si ruleaza pe cea mai recenta versiune mobila de Windows 8. Touchscreen-ul bun si aplicatiile Nokia proprii fac din acest dispozitiv o afacere destul de buna. Nokia Lumia 520 are un touchscreen capacitiv TFT de 4 inci cu o rezolutie a ecranului de 800 x 480 pixeli si o densitate a pixelilor de 235 ppi.

Touchscreen-ul functioneaza chiar si atunci cand folositi o cheie sau unghia degetului. Ecranul produce unghiuri de vizualizare bune si prezinta sticla rezistenta la zgarieturi. Nokia Lumia 520 este alimentat de un procesor Grait dual core de 1GHz, 512 MB RAM si un GPU Adreno 305. Capacitatea de stocare interna a telefonului Lumia 520 este de 8 GB. Memoria poate fi marita pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Caracteristicile de conectivitate includ GPRS, EDGE, 3G, WiFi, Bluetooth si USB. Dispozitivul prezinta o camera principala de 5 MP pentru a face fotografii si inregistra clipuri video. Camera de pe Lumia 520 nu este la fel de buna ca cea de pe Lumia 720, insa isi face treaba decent pentru un astfel de pret. Dispozitivul este alimentat de o baterie Li-ion de 1430 mAh, care asigura o rezerva de energie de pana la 14 ore de convorbire.

In ceea ce priveste dezavantajele, Nokia Lumia 520 nu duce lipsa. Lumia 520 nu prezinta camera frontala si nici blit LED pentru camera principala, asa ca cei pasionati de selfie-uri, nu se pot bucura de acest lucru. Unele dintre aplicatiile populare nu sunt disponibile pe platforma Windows. Calitatea convorbirilor nu este nici ea prea stralucita.

– In ceea ce priveste specificatiile telefonului Nokia Lumia 520, vom face o scurta prezentare:
– Procesor dual core 1 GHz cu GPU Adreno 305 si 512 MB RAM
– Camera principala de 5 MP cu autofocus
– Sistem de operare Microsoft Windows Phone 8
– Stocare interna de 8 GB
– Stocare expandabila pana la 64 GB prin card microSD
– Baterie Li-ion de 1430 mAh
– Touchscreen capacitiv de 4 inci cu rezolutie WVGA si densitate a pixelilor de 233 ppi

Exista si cateva trucuri pentru Nokia Lumia 520. Cu ajutorul acestui telefon puteti face captura de ecran. Pentru a realiza acest lucru trebuie apasat butonul de pornire si tinut apasat butonul Windows. Se va auzi un sunet de declansare pentru a primi confirmare realizarii capturii. Captura de ecran va fi salvata in galeria de imagini.

De asemenea, Nokia Lumia 520 poate fi folosit si ca modem. Daca dispozitivele cu Android pot fi folosite ca modem prin intermediul portului USB, in cazul dispozitivelor cu Windows acest lucru nu este posibil. Prin urmare, pentru a putea partaja date de pe Lumia 520 pe PC trebuie utilizata o caracteristica de partajare pe internet.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.