Ce aduce nou sistemul de operare iOS 9?

Ce aduce nou sistemul de operare iOS 9?

Unii dintre utilizatori privesc cu teama catre preturile unor reparatii iPhone 6, dar numeroasele functii pe care le ofera acest dispozitiv Apple merita orice investitie. iOS 9 vine cu noutati pentru utilizatori, menite sa ofera cea mai buna experienta de utilizare.

Una dintre imbunatatirile pe care le va aduce iOS 9 consta intr-o aplicatie pe Ecranul tau principal News, care va contine toate articolele pe care doriti sa le cititi, din surse importante. Selectia stirilor se va realiza in functie de subiectele pe care le considerati interesante.

Extrem de interesant este faptul ca aplicatia News pastreaza layouturile si fonturile publicatiilor tiparite pe ecranul telefonului dumneavoastra. Continutul va fi optimizat pentru iPhone, dar si pentru iPad, pentru a citi cu usurinta cele mai interesante articole, indiferent de dispozitivul pe care il veti utiliza.

Datorita faptului ca aplicatia News se personalizeaza in functie de stirile pe care le veti citi, va permite sa fiti mereu informati si sa primiti articole relevante pentru subiectele de interes pentru dumneavoastra. Puteti, de asemenea, sa partajati cu usurinta articole cu alte persoane sau sa le salvati pentru a le citi offline. Cu aplicatia News veti fi mereu la curent cu absolut tot ceea ce se intampla.

Articolele vor fi optimizate pentru toate dispozitivele cu iOS, pentru ca milioane de cititori sa vada continutul preferat. O alta imbunatatire pe care o aduce iOS 9 consta in aplicatia Notite, care va permite sa va creati cu usurinta o lista cu lucruri de facut, cat si sa adaugati fotografii, un URL sau o harta la o notita.

In plus, veti putea desena o notita cu degetul, iar prin iCloud, orice modificare veti efectua, va fi actualizata pe toate dispozitivele dumneavoastra Apple, cat si pe iCloud.com. In acest fel veti avea acces rapid la cele mai noi notite, indiferent de locul in care va aflati.

O lista devine mult mai practica daca adaugati bulleturi, dar cu iOS 9 le puteti adauga printr-o simpla atingere, astfel incat listele de cumparaturi sau chiar listele cu dorinte sunt mult mai usor de bifat.

Cu varful degetului puteti desena direct intr-o notita, iar cu o rigla usor de folosit puteti desena drept orice schita doriti. In unele orase ale lumii, noua vizualizare Transport a iOS 9 va arata statii si linii de transport direct pe harta.

Astfel, puteti beneficia de informatii cu privire la transportul public, precum trasee si directii, cat si informatii despre localuri si obiective aflate in apropiere. In acest fel, nu veti rata niciun obiectiv important din jurul unei locatii, fie ca este vorba despre magazine, fie despre baruri si restaurante.

In cazul in care noul telefon iPhone 6 a suferit un accident si doriti sa aflati cat costa diferite reparatii iPhone 6, trebuie doar sa vizitati website-ul Servicegsm.ro, unde este afisata o lista cu preturi extrem de utila.

Pana la lansarea noului sistem de operare Apple, putem sa ne bucuram pe deplin de functiile sistemului de operare iOS 8, care este extrem de generos in ceea ce priveste functiile si aplicatiile pe care le ofera.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.