HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ardei kapiaIngrediente:

2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar sau miere, 20 g sare, o foaie de dafin, o frunza de telina, 100 g hrean sau trei lingurite saminta de mustar.

Mod de preparare:

Ardeii bine spalati se taie in jumatati, pe lungime, se curata de cotoare si seminte, apoi se cintaresc. Intr-o cratita de 3 l, se pun otetul, apa si toate ingredientele, afara de hrean, si se acopera cu capac. Cind lichidul clocoteste, se pun ardeii capia, citi incap, ca sa intre bine in lichid, apoi se acopera si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea, se scot cu spumiera si se pun intr-o cratita, acoperiti, continuindu-se la fel pina cind se termina toata cantitatea. Se aseaza apoi in trei borcane de cite 1 l fiecare sau intr-un borcan de 3 l. Dupa ce ardeii s-au asezat pina la jumatatea borcanului, se toarna circa 1/2 din lichid, ca sa intre bine printre felii; se completeaza cu ceilalti ardei si, la urma, se toarna tot lichidul, presarindu-l cu cite doua felii de hrean, ca lichidul sa iasa deasupra. Borcanele se leaga cu celofan dublu si se aseaza in camara. Ardeii nu vor fermenta, chiar daca se lasa mai mult timp borcanele dezlegate, cu conditia sa fie acoperite.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveti in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Pepene murat

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii conservate intregi (in apa)

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii murate in sare

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.