Mancaruri cu carne

  • 3:16 PM

    Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 400g muschiulet de miel; slanina 100g; bacon150g; 20g sare fina; 100g ulei de masline; 2g piper; o capatina usturoi; doua crengute cimbru; 20 g gustoso barbecue; o lingurita menta; Pentru sos : 100 g de unt; 800 g smantana; 50 g zeama de lamiae; sare dupa gust. Mod de

  • 3:09 PM

    Timp de preparare: 1 h Ingrediente: 3 ardei iuti, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 500 g carne tocata de vita, o lingura oregano, un virf de cutit praf de chimen, 3 rosii oparite,fara pielita si taiate bucatele, 2 linguri bullion, 200 g fasole boabe fiarta, 100 ml supa de legume, sare, piper, ulei. Mod

  • 3:08 PM

    Ingrediente: Ai nevoie de: 500g carne de vaca (poate fi si de porc, dar cu cea de vaca gulasul este mai gustos), 100 ml ulei, 50 ml vin, 5-6 catei de usturoi, 5-6 cepe potrivite, o lingurita de chimen, 5-6 rosii zemoase (sau 50g pasta de tomate), 6 ardei grasi (2 buc sa fie din

  • 3:06 PM

    Ingrediente: Pentru 10 persoane: 300 g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g maduva, 100 ml ulei, 150 g unt, 500 g ceafa de porc, 200 g gusa de porc, 500 g ceafa de vitel, 500 g ficat de porc si vitel, o limba e porc, 2-3

  • 3:03 PM

    Timp de preparare: 50 min Ingrediente: un piept de pui, 150 gr orez, 60 ml apa, 1 l lapte, 240 gr zahar, o lingurita chimen Mod de preparare: Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte

  • 3:03 PM

    Timp de preparare: 30 min Ingrediente: carne de pui, cartofi, vinete, conopida, orez, ceapa Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pui si cind apa incepe sa fiarba se taie o ceapa solzi si se pune in oala; se lasa sa fiarba pina puiul este moale. Separat, se taie cartofii rondele la fel

  • 3:02 PM

    Timp de preparare: 30 min Ingrediente: 500 g piept de pui, 150 g ciuperci crude (sau de la conserva), 1 ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei iute, 2 cepe medii, 2 linguri de ulei, sos soia, 1 lingurita de amidon, un cub de concentrat de vita, 1 catel de usturoi, ¼ lingurita

  • 3:01 PM

    Timp de preparare: 50 minute Ingrediente: Pentru 4 portii: 250 gr piept pui dezosat, 2 pulpe pui, 200 gr arpagic, 1 ceapa potrivita, 50 ml vin alb, 500 gr rosii conserva, 400 ml supa de legume nesarata, ulei, patrunjel, sare, piper Mod de preparare: Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in

  • 3:00 PM

    Ingrediente: 460g piept de pui dezosat; 200g cascaval; 100 g capere; 50g gogosari murati rosii; 50g mustar; 150g ciuperci; 100g ulei de masline; 20g condimente pentru gratar Mod de preparare: 1.Pieptul de pui de transeaza la 140g friptura se bate usor sa nu se sfarime ,se unge ulei si mustar pieptul pe ambele parti se

  • 2:59 PM

    Timp de preparare: 25 min Ingrediente: piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min.Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra.

  • 2:58 PM

    Timp de preparare: 20 min Ingrediente: 2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 brocolli taiat dupa preferinte, cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, ½ pachet de spaghete sau taietei chinezesti Pentru sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet,

  • 2:57 PM

    Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 4 pulpe de pui; 200 ml bere bruna; 100 gr stafide; piper sare Mod de prepararea: Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu stafidele , berea bruna si se dau la cuptor circa o ora.