Tocin

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 2 kg de cartofi,
  • o lingura de sare,
  • 2 oua,
  • un pumn de branza de burduf,
  • untura de porc,
  • cateva
  • linguri de smintina.

Mod de preparare:
Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o
pasta).Se pune sarea, ouale si se amesteca bine. Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca
deasemenea in pasta rezultata. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de
preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o
coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si
se serveste cat e cald. Sa nu se raceasca, ca ati muncit degeaba!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.