Supe, ciorbe si borsuri – Sfaturi pentru alegerea ingredientelor

kurtmann.ro
Share Button

La masa de Paste, ciorba sau borsul de miel sunt aproape nelipsite. Pentru cei care nu se impaca foarte bine cu carnea de miel propunem alternative la fel de gustoase; dupa cum ne gandim si la cei care doresc sa nu satureze meniul cu prea multa carne. In ceea ce priveste ingredientele, sa spunem ca borsul trebuie sa fie cat mai limpede, dar nu apos, iar la o ciorba acra merge foarte bine un ardei iute. Acesta, cu cat este mai rosu, cu atat are o mai mare iuteala. Cei mai iuti ardei se gasesc in zonele din sudul tarii, spre granita cu Bulgaria. Se pot folosi si ardeii conservati in otet sau in saramura. Ca bauturi, la ciorbe se poate servi tuica.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.