Spuma cu rom

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 3 oua,
  • 120 g zahar tos,
  • 150 ml lapte,
  • zahar vanilat,
  • 30 ml rom,
  • 50 g ciocolata.

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga 100 g zahar si o lingura cu rom, apoi spuma se bate din nou pina se intareste si se lasa la o parte. Intr-un lighenas, galbenusurile se freaca cu restul de zahar se dilueaza treptat cu laptele, apoi se bat 8- 10 min pe un vas cu apa clocotita. Cind sa racit sodoul, se adauga spuma amestecind usor prin rasturnare. Spuma se aseaza in cupe si deasupra ei se rade ciocolata. Cupele cu crema se lasa la rece 2-3 h.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.