Saramura de peste

Share Button

Timp de preparare: 1h 30 min
Ingrediente:

  • 2kg peste (de preferat mai multe feluri),
  • 4 ardei grasi,
  • 5 rosii,
  • 2 ardei iuti,
  • 1capatana usturoi,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 100ml ulei,
  • 200 otet (dupa gust),
  • 2 linguri de bulion.

Mod de preparare:
Pestele se curata se portioneza(dupa preferinta) se pune la copt. Se pun la fiert pentru 30 min,
5-6 l apa cu uleiul, otetul, ardeii (taiati felii subtiri), rosiile ( taiate cubulete), ardeii iuti (taiati
felii), usturoiul (facut maioneza), patrunjelul (jumatate tocat) si bulionul. Dupa ce s-au fiert se
adauga pestele copt, sare (dupa gust) si patrunjelul. Se mai lasa la fiert pentru 5 min. Se
serveste cald sau rece.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.