Rinichi cu patrunjel

Share Button

Ingrediente:

2 rinichi de vita, 20 g de unt, 4 linguri ulei, putin usturoi, 4 chite de patrunjel, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper negru.

Rinichii se spala, se curata si se taie pe lungime in felii subtiri. In ulei incins prajiti rinichii, mestecand cam 8 minute sa nu se prinda . Adaugati patrunjelul si usturoiul maruntit si mai lasati la foc 15 minute. Adaugati sucul de lamaie, sarea, piperul, adaugati putina apa si lasati totul sa se distuie pana cand rinichii se inmoaie.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.