Rinichi cu condimente

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

4 rinichi mici de vita, 5 cepe mai tinere, 100 g de slanina mai uscata, sare, piper negru, 1 lingurita de mustar, putin rozmarin, foi de dafin, patrunjel, ulei.

Alegeti rinichi de o marime ceva mai mica astfel incat sa poata sa fie gatiti intregi, curatati-i si spalati-i. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa taiata marunt, adaugati rinichii, prajiti-i pe toate partile, adaugati sarea si piperul si lasati la distuit cam 20 de minute. Adaugati si celelalte ingrediente si mai lasati putin la distuit. Se serveste cu piureu de cartofi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.