Pulpe pane

Share Button

Ingrediente:

  • 8 pulpe,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper,
  • (optional) vegeta,
  • boia iute.

Mod de preparare:

Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, pipersi si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi. Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45′ se acopera cu folie, dupa care 15′ se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15′. Astfel ies mai crocante.

Mod de servire:

Se servesc cu piure de cartofi sau cus-cus.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.