Pui umplut pentru zile festive

Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui,
  • 150 gr carne tocata,
  • 100 gr morcov,
  • 50 gr mazare,
  • praz,
  • 1 ou,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 2 felii costita,
  • sare,
  • piper,
  • 2 catei usturoi.

Mod de preparare:

Puiul se dezoseaza prin taierea sirei spinarii, urmarindu-se cu cutitul oasele cu incepere de la sira, pana la piept. Se face o pasta din carnea tocata, morcovul taiat cubulete, mazarea, oul crud, putin patrunjel. Se amesteca bine, se umple puiul, se adauga felii de costita, apoi se coase. Se introduce la cuptor timp de 30-35 min. Se serveste cu cartofi pai sau prajiti, legume sau varza calita. Umplutura se poate face si cu ciuperci.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.