Pui picant cu legume

Share Button

500 g piept de pui taiat bucati de 2-3 cm, se pun in ulei de masline incins, pentru 5 minute. Se adauga o lingurita de pasta de trufe si o ceapa taiata julien. Se adauga 5-6 ciuperci champignon felii. Se lasa la foc mic, se poate adauga o ceasca de apa. Dupa 10 minute se adauga un dovlecel taiat cubulete si 1/2 vanata taiata la fel. Dupa alte 5 minute se adauga 4-5 linguri de porumb si un ardei rosu taiat julien. Se pune sare, piper negru, rosu si verde macinat. Se adauga un strop de chili si o lingurita de boia de ardei iute. Se pun frunze maruntite de oregano, coriandru si busuioc, proaspete daca se poate. Se lasa la foc mic pana ce a scazut zeama si se adauga o rosie taiata feliute sau 2 linguri de bulion. Se serveste fierbinte, cu un pahar de iaurt rece dat in mixer cu castravete si usturoi, iar ca si garnitura – cartofi gratinati.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

1 Comment

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.