Pui cu sparanghel

Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui de un kg,
  • 400 gr sparanghel din conserva,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 linguri pesmet alb,
  • 100 gr costita afumata taiata cuburi mici,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Puiul se curata, se parleste la flacara mare, se sterge cu un prosop uscat, se unge cu o lingura de margarina si se condimenteaza in interior si in exterior. Se aseaza apoi intr-o tava cu putina apa si se introduce la cuptor la foc potrivit, timp de 45 min. Din cand in cand se stropeste cu putina apa. Margarina ramasa se topeste, i se adauga pesmetul, sarea, piperul si costita afumata prajita. Se amesteca bine si se pune sparanghelul ce a fost inabusit in prealabil.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.