Parjoale de varza

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 2 verze,
  • 3-4 felii de piine alba rece,
  • 1 pahar lapte,
  • 4 oua,
  • 1 lingura pesmet,
  • 4 linguri grasime,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se fierbe varza in apa cu sare. Apoi, se toaca marunt sau se da prin masina de tocat si se amesteca cu piinea imbibata in lapte, piperul, ouale batute si pesmetul. Se fac pirjoale rotunde sau lunguiete si se prajesc in grasime fierbinte. Se prepara in 30 de minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.