Mincare de fasole verde

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 500 g carne de pasare (vita, porc),
  • 1/2 kg de fasole verde,
  • o ceapa,
  • 1/4 l suc de rosii,
  • 25 g de faina,
  • 50 ml de ulei,
  • patrunjel verde,
  • cimbru si sare.

Mod de preparare:

Tocati ceapa, taiati carnea in bucati si prajiti-le impreuna 2-3 minute. Adaugati apa cit sa cuprinda bine carnea, puneti 1/4 lingurita de sare si lasati sa fiarba. Cind clocoteste, puneti fasolea spalata si taiata in bucati. Acoperiti vasul si lasati-l la foc mic. Cind fasolea este aproape gata, puneti sucul de rosii si cimbru. Dati vasul la cuptor sa se formeze sosul si daca mai este nevoie adaugati apa calda. Cind mincarea este aproape gata, puneti verdeata.

Servire:

Serviti preparatul, adaugind in farfurie si cite o lingura de smintina.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.