Macaroane cu ciuperci

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1/4 kg. ciuperci,
  • 200 gr. macaroane (taitei),
  • sare,
  • 2 linguri unt,
  • 1 buc. ceapa,
  • ulei,
  • 1 lingura bulion,
  • piper,
  • 100 gr. brinza,
  • supa.

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.