Iahnie de cartofi cu marar

Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr. cartofi,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri ulei,
  • ½ lingurita boia,
  • o lingura bulion,
  • marar,
  • patrunjel,
  • sare.

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati potrivit de mari. Se prajesc putin intr-o cratita cu ulei incins, adaugind bulionul, boiaua, sarea, mararul si patrunjelul. Se toarna apa cit sa acopere cartofii si se lasa sa fiarba incet pina sint gata, adica mincarea sa fie bine scazuta.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.