Friptura cu sos de rosii

Share Button

Ingrediente:

  • o chifla,
  • 2 cepe,
  • un catel usturoi,
  • 500 g carne tocata mixta,
  • un ou,
  • sare,
  • piper,
  • 50 g maslina verzi,
  • 750 g rosii,
  • 2 linguri miere,
  • 2 linguri mustar,
  • 2 linguri pesmet,
  • 2 linguri unt,
  • 125 ml supa instant,
  • 125 ml vin rosu.

Mod de preparare:

Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se taie rondele, 4 rosii se taie cuburi si se amesteca in compozitia de carne. Se pune totul in forma de chec si se coace 40 min. Se amesteca mierea su mustarul si cu pesmet. Se unge friptura cu acest amestec si se coace 20 min. Din zahar si unt se face un caramel la care se adauga restul de rosii, supa si vinul. Se fierbe totul bine.

consultanta Dan Bradu

Mod de servire:

Friptura se serveste cu sos si cu pireu de cartofi.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.